"Laž je da je Cristiano Ronaldo osvojio pet titula Lige prvaka, on je osvojio samo tri"

Oglasio se prvi čovjek Atletico Madrida

"Laž je da je Cristiano Ronaldo osvojio pet titula Lige prvaka, on je osvojio samo tri"

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo izazvao je dosta burnih komentara zbog svoj provociranja na sinoćnoj utakmici između Atletico Madrida i Juventusa.

Ronaldo je u Juve došao iz Real Madrida i skoro deset godina bio je noćna mora za Atletico. Jasno je da mu to u ovom klubu nisu zaboravili i zbog toga je portugalski fudbaler dobio žestoke zvižduke s tribina, a o raznim skandiranjima ne treba ni pričati.

Međutim, ni Ronaldo nije ostao dužan jer je i on itekako isprovocirao navijače, ali i igrača ovog kluba. Prvo je na terenu pokazivao pet prstiju aludirajući na to da je osvojio pet titula Lige prvaka u svojoj karijeri, a to je isto ponovio i nakon utakmice u mix zoni i još je dodao da Atletico nema niti jednu jedinu titulu Lige prvaka.

Jasno je da je Ronaldo uspio da iznervira navijače Atletica, a mirni nisu ostali ni članovi kluba. U španskim medijima danas se oglasio prvi čovjek Atletico Madriad, Enrique Cerezo, koji je odlučio da odgovori na sinoćnje provokacije fudbalera Juventusa.

"Laž je da je Cristiano Ronaldo osvojio pet titula Lige prvaka. Za mene je on osvojio tri, a one dvije u finalu protiv nas nije on osvojio. Ko ih je osvojio? Pa, o tome ćemo neki drugi put", poručio je Cerezo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, on je kritikovao i suđenje na sinoćnjoj utakmici i poručio je da gol Alvara Morate nije smio biti poništen.

"To je bio ispravan pogodak. Chiellini je pao tako lako da je to nevjerovatno. Čovjeka takve građe morate gurnuti dosta jače kako biste ga oborili, a on je pao kao pokošen. Sudija je gledao VAR i nije mi jasno kako je mogao poništiti Moratin gol", dodao je Cerezo.

Top Komentari

Mele
Bice tesko dati 3, a ne primiti nijedan,nije nemoguce, ali je 60 % sad na Atletico sansa da prodje.
4 0
Heller
kurčinu bi moju uzeo protiv l'poola da onaj majmun nije nekažnjeno Salaha i golmana povrijedio
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti