Lazar Marković novi igrač Partizana

Bivši igrač Liverpoola u Beogradu

Lazar Marković novi igrač Partizana

E. Škorić

Kako javljaju srbijanski mediji, bivši igrač Liverpoola Lazar Marković novi je član Partizana.

Paritzan je imao rok do ponoći za registraciju igrača za Evropsku ligu, a imao je pravo isključivo na slobodne itgrače jer je istekao prelazni rok.

Kada se činilo da nema ništa od pojačanja, u Partizan je stigao Marković, koji ima 25 godina i trenutno je bez kluba.

Marković je igrao za Partizan do 2013. godoine, a onda je prešao u Benficu, pa u Liverpool, igrao za Fenerbahče, Sporting, Hull, Anderlecht i Fulham.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 22 utakmice i postigao 3 gola. Debi u nacionalnom timu je zabeležio 28. februara davne 2012. godine.

Top Komentari

RollingBlunt
sta vam je bosnje nacionaliste, veci sam bosanac i hercegovac nego 80 % ljudi na ovom portalu,ne smeta mi niko bio srbin,hrvat,bosanac ili bilo ko drugi... ybog toga kakvi ste i kako plitko razmisljate zato drzava i propada ..naserem vas se na nacin razmisljanja .. dosta vise mrznje ,kreni od sebe i pocni razmisljati malo
12 0
GAAzIJaaaA
Nije redakcija kriva sto ima ZADOJENIH PANJEVA NA PORTALU, i sto u tekstovima u kojima je Modric(odma vuku paralelu kako je bolji NAŠ Pjanić), ili koji osporavaju Modricevu ZLATNU LOPTU,(uvijek ce mi biti draze da ZLATNU LOPTU koju osvoji Modric ili neko sa BALKANA bez obzira na NACIJU, nego neki Neymar) ili ako je neko iz Srbije(po automatizmu je Četnik)...al sreca pa ima NORMALNE RAJE, pa na to gleda SPORTSKI..a NACIONALISTI, pa to je stoka obicna..
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti