Trener Zvijezde

Lazarević: Čistog obraza smo odigrali, baš kao i prošlu utakmicu

E. Škorić

Zvijezda je danas u derbiju Prve lige FBiH s 1:0 pobijedila Velež iz Mostara, a gol odluke zabio je Jazvin.

Trener Gradačačana Mile Lazarević bio je jako sretan zbog prikazane igre njegovih izabranika i konačnog rezultata.

"Sve čestitke momcima na prikazanoj igri. Drago mi je da smo se revanširali za onih 7:0 u Mostaru. Samo sam im rekao da sezvagamo u odnosu na Velež. Dali su sve od sebe, disali smo kao jedan...", kazao je Lazarević, pa je dodao:

"Istina, imali su oni šansu preko Fajića na otvaranju meča, imali smo mi dvije-tri situacije u prvom dijelu. Nakon gola smo kontrolisali igru, zatvorili se i čekali iz kontre šansu. Na kraju svima čestitke na velikoj pobjedi. Dali smo sve od sebe i čistog smo obraza odigrali i ovu, kao i prethodnu utakmicu".

Ko je bliže Premijer ligi, Olimpik ili Velež?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Olimpik ima iskusne igrače sa mnogo utakmica u Premijer lig, ali mislim da je Velež opasan na kontre i polukontre. Tako sam i postavio danas igru. Nijanse su u opticaju, šanse su podjednake", zaključio je trener Zvijezde.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Nisi ti ni upola igro protiv OLIMPIKA.Ali mi cemo ako Bog da uci u Premier ligu.Mostar u srcu VELEZ do groba.
2 0
Haroni
Ko o čemu, kurva o poštenju!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi