Lazarević: Do kraja ćemo igrati najbolje što možemo

Pomoćni trener Drine Mile Lazarević

Lazarević: Do kraja ćemo igrati najbolje što možemo

M. Jakovljević

Fudbaleri Drine poraženi su jučer na gostovanju protiv Viteza (4:0) u okviru 23. kola Premijer lige BiH.

Pomoćni trener Drine Mile Lazarević izjavio je da je Drina u ovu utakmicu išla rasterećeno, dok je domaćin s druge strane bio silno motivisan.

"Domaća ekipa je bila silno motivisana jer se bori za opstanak. .Igrali smo oslabljeni neigranjem pet standardnih prvotimaca i to se osjetilo u našoj igri. Međutim, to nije opravdanje za ubjedljiv poraz. Do kraja prvenstva imamo obavezu da igramo što bolje možemo, da svakom rivalu pružimo dostojan otpor u granicama naših mogućnosti kao i da pružimo šansu našim mlađim igračima", rekao je Lazarević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Narednu utakmicu Drina igra na domaćem terenu, a u goste im stiže ekipa Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi