Lazarević ljut nakon meča: Neki igrači više neće igrati za Zvijezdu!

Trener NK Zvijezda nakon novog poraza

Lazarević ljut nakon meča: Neki igrači više neće igrati za Zvijezdu!

Fudbaleri TOŠK-a pobijedili su i u revanš susret četvrtfinala Kupa BiH Zvijezdu iz Gradačca, a rezultat je ovog puta bio 4:1. 

Trener Zvijezde Mile Lazarević naravno nije mogao biti zadovoljan ishodom ovog četvrtfinalnog dvomeča, a nakon meča je u razgovoru za SportSport.ba poručio sljedeće:

"Pa, šta reći. Ista ekipa nastupila je i u prvoj utakmici. Mi smo igrali bez pet igrača iz prve ekipe, ali to nije nikakvo opravdanje, jer ovi momci moraju da odigraju mnogo bolju utakmicu. Mislili smo da možemo pružiti jači otpor".

"Na samom otvaranju utakmice imali smo nekoliko prilika zbog neopreznost i ležernosti njihove odbrane, ali ih nismo iskoristili. Poslije toga smo napravili nekoliko grešaka i primili golove. Pojedinci zaista ne zaslužuju dres Zvijezde svojim pristupom na pojedinim utakmicama tako da moramo reagovati brzo u tom pravcu da ne bi došlo problema u prvenstvu. Domaćinu sve čestitke na pobjedi".

O prvenstvu:

"Mi smo odigrali fantastično dvije utakmice, ali ti rezultati su došli zbog problema van terena. Sada igramo protiv Igmana, moramo očekivati tri boda jer nas čeka pakleni raspored", kaže on.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Saban
Dugogodišnja losa politika uprava zvijezde,kulminira polako,sramota ovo stanje u zvijezdi imaju ti nemozes podnijet ni Sarajevo ni zeljo,sramota
1 0
Metropoljac
Mrka kapa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti