TOŠK u velikom stilu do polufinala Kupa BiH!
TOŠK igra sjajno u Kupu BiH, pa je tako danas primio tek prvi gol u ovosezonskom izdanju ovog takmičenja. Ekipa iz Tešnja je do polufinala stigla uz gol razliku 15:1...

Zvijezda razbijena u Tešnju

TOŠK u velikom stilu do polufinala Kupa BiH!

Fudbaleri TOŠK-a su danas na svom stadionu lagano potvrdili plasman u polufinale Kupa BiH. Nakon pobjede od 0:2 na Banja Ilidži, TOŠK je danas slavio i u revanšu u Tešnju rezultatom 4:1.

TOŠK je bolje otvorio susret, a na prvi gol se čekalo do 19. minute. Hasić je odlično reagovao nakon kornera i pogodio za vodstvo TOŠK-a od 1:0.

Domaći su nastavili dominirati i nakon postignutog gola, a svoju nadmoć su krunisali novim golom u 39. minuti. Ovaj put je strijelac bio Kalesić.

Vodstvom TOŠK-a od 2:0 se otišla na odmor i već tada se moglo reći da su domaći riješili sve dileme oko putnika u polufinale Kupa BiH.

Nastavio je TOŠK sa sjajnom igrom i u nastavku, a Devedžić je u 49. minuti pogodio za 3:0. Ponovo je odbrana Zvijezde kapitulirala nakon kornera.

Domaći su u 62. minuti stigli do 4:0. Kalesić je u sjajnom solo prodoru nanizao trojicu fudbalera Zvijezde, a zatim i majstorski pogodio rašlje gola gostiju.

Zvijezda je ipak u finišu susreta stigla do gola. Strijelac za konačnih 4:1 je bio rezevrista Vučić, a to je ujedno bio i prvi gol kojeg je TOŠK primio u ovosezonskom izdanju Kupa BiH.

Četvrtfinale Kupa BiH, revanš:

TOŠK - Zvijezda Gradačac 4:1 (ukupno 6:1)

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

TOŠK: Strika, Kitanović, Koprivica, Ivković, Kurdić, Mace, Rastoka, Nuhanović, Kalesić, Devedžić, Hasić.

NK ZVIJEZDA: Aljkanović, Petrović, Kurtalić, Šarić, Drakul, Kadić, Janjić, Turbić, Šarkanović, Jazvin, Mehić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi