Lazio ima novi prijedlog za Milinković-Savića

Rade sve da ga zadrže

Lazio ima novi prijedlog za Milinković-Savića

Srbijanski fudbaler Sergej Milinković-Savić nalazi se na prekretnici karijere.

Ovaj 23-godišnjak se jučer pridružio treninzima svog kluba, koji je očigledno čvrsto naumio da ga zadrži u svojim redovima iako gotovo ne postoji nijedan veliki klub u Evropi koji ga ne pokušava dovesti.

Lazio teško može parirati ponudama koje pristižu, ali ima ideju kako da zadrži sjajnog veznjaka barem još godinu dana.

Italijanski mediji pišu da će, u slučaju da ostane u Laziju, Milinković-Savić dobiti dvostruko veću platu. SMS trenutno zarađuje 1.5 milion eura u sezoni i dodatne bonuse, a ugovor mu važi do 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jasno je da ni godišnja plata od tri miliona eura ne predstavlja ništa specijalno fudbaleru kojem klubovi širom Evrope nude višestruko bogatije ugovore, ali Lazio svakako ništa ne gubi ako pokuša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi