Milinković-Savić je konačno stigao, a tu je i nova ponuda

Vratio se u Rim

Milinković-Savić je konačno stigao, a tu je i nova ponuda

Jedan od najtraženijih fudbalera današnjice Sergej Milinković-Savić danas je, sa malim zakašnjenjem, stigao u Rim.

Reprezentativac Srbije se vratio u Lazio sa odmora i odradio je zvanične ljekarske preglede, te će odmah početi sa treninzima i pripremama za novu sezonu.

Milinković-Savić je na prozivku Lazija zakasnio jer je bila velika saobraćajna gužva u Beogradu i nije stigao na let prije dva dana, ali sada je tu i spreman je za nove izazove bez obzira hoće li ostati član Lazija ili ne.

Italijanski mediji pišu da je Simone Inzaghi ljut na SMS-a zbog kašnjenja, ali se pojavila i vijest da je u Lazio stigla nova ponuda i to od Chelseaja. Ona je, navodno, teška 80 miliona eura što je ipak realna cifra za reprezentativca Srbije, iako se baratalo i sa nekim iznosima od 100 do 150 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sergej Milinković-Savić je na izlaznim vratima Lazija i bilo bi pravo čudo da početak nove sezone dočeka kao fudbaler rimskog kluba, iako Claudio Lotito sedmicama ističe da on nije na prodaju.

Milinković-Savić je ljekarske pregovore odradio zajedno sa dvojicom novih fudbalera Lazija koji su stigli sinoć, Badeljom i Correom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

volfrapsodija
Jarane piši o našim Zmajevima, koga boli k za srbijanskim igračima.
13 4
Kapucino
Da je ovaj igrač 10% od onog sto nam ovaj novinar konstantno prodaje bio bi svjetska klasa a posto smo vidjeli njegovo znanje na svjetskom prvenstvu svi znamo da nije ni 1% al hej šta ja znam uz dobro plaćenu reklamu i ja bi bio Ronaldo
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti