Lazio nagradio Caiceda s novim ugovorom

Ostaje u Rimu

Lazio nagradio Caiceda s novim ugovorom

E. Čaušević

Iskusni ekvadorski napadač Felipe Caicedo produžio je ugovor s ekipom Lazija.

Caicedo je u Lazio stigao na ljeto 2017. godine iz Espanyola nakon što je pristao da bude rezerna opcija Ciri Immobileu. Ekvadorac se pokazao kao dobar izbor i čelnici Lazija to znaju da cijene.

Naime, ovaj 31-godišnji napadač danas je zvanično produžio ugovor s rimskim klubom do ljeta 2022. godine.

Caicedo je u dresu Lazija odigrao 76 utakmica, te je postigao 16 golova i upisao devet asistencija. Te brojke su veoma dobre s obzirom da je rijetko kad igrao od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekvadorac je ponikao u Rocafuerteu, a u dosadašnjoj karijeri pored Lazija i Espanyola igrao je za Basel, Manchester City, Sporting, Malagu, Levante, Lokomotivu iz Moskve i Al-Jaziru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi