Lazio prihvatio ponudu za Keitu?

Odlazi u Inter

Lazio prihvatio ponudu za Keitu?

Edmir Škorić

Keita Balde Diao na pragu je transfera u Inter, mada se povezivao i sa Juventusom i Milanom.

Juventus je odbio da plati Laziju 30 miliona eura i Keita neće u redove prvaka Italije, mada je ranije izrazio želju da pređe u Staru damu.

Spreman je da ide u Inter, ali prethodno mora da potpiše novi ugovor s nebesko-plavima. Na taj bi način onda Keita prvo otišao na posudbu u Inter, koji bi ga kasnije otkupio.

Poznato je da Inter ne može kupovati zbog financijskog fair-playa, pa su prema pisanju Gazzette dello Sport klubovi pronašli način kako da "prevare" UEFA-u, a da Keita obuče dres Nerrazurra. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na San Siru bi Keita dobio oko tri miliona eura godišnje, a nakon dvije sezone posudbe Inter mora da plati Laziju oko 30 miliona eura za transfer.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti