Spalletti: Totti? On je mogao da nastavi da igra za Romu
Foto: EPA

Spalletti nakon pobjede protiv Rome

Spalletti: Totti? On je mogao da nastavi da igra za Romu

S. Bošković

Trener Intera iz Milana Luciano Spalletti smatra da je njegov tim imao sreće u susretu drugog kola talijanske Serije A protiv Rome.

Inter je ovaj susret dobio rezultatom 3:1 nakon preokreta u drugom dijelu utakmice. Mauro Icardi je postigao dva gola, dok je Vecino postigao jedan. Romu je u vodstvo doveo Edin Džeko u 15. minuti igre. 

"Trebala nam je sreća, a imali smo je. Da li je Roma zaslužila više? Odigrala je dobro u većem dijelu utakmice, no nedostajalo  joj je sreće s stativama . Mi smo je imali, jer sreća prati hrabre. Pokušavali smo i borili se", rekao je trener Intera, Luciano Spalletti, te dodao: 

"Rano je pričati o tome da li ćemo se boriti za naslov. Prošle sezone Inter je zaostajao 30 bodova za prvakom. Ovo je dobra momčad, ali treba još puno rada".

Luciano Spalletti prošle sezone je sjedio na klupi Rome, a neki navijači misle da je upravo on krivac što je legenda Vučice Francesco Totti otišao u penziju. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da sam sreo Tottija pozdravio bih se s njim. Navijači imaju pravo da mi zvižde jer misle da sam ja kriv za Tottijevo opraštanje od aktivnog igranja fudbala. No, ja sam otišao iz kluba, a Totti se oprostio od fudbala. On je mogao i dalje ostati da igra. Navijači Tottija su mi zviždali, dok su mi navijači Rome poslali brojne poruke". 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi