Cijela ekipa Lazija u karantinu

Veliki problemi za rimski klub

Cijela ekipa Lazija u karantinu

E. Škorić
Teme:

Koronavirus stvara velike probleme mnogim klubovima, a najteže izgledaju pogođeni klubovi u Italiji.

Naročito se to trenutno odnosi na klubove kao što su Genoa i Lazio. Rimski klub je nedavno s 13 igrača gostovao u Club Bruggeu u Ligi prvaka, a sada je objavljeno da je zbog brojnih slučajeva cijela momčad u karantinu.

Dan prije utakmice s Torinom, svi igrači Lazija su u izolaciji. Rimljani će s novim brzim testovima danas vidjeti da li će imati dovoljan broj igrača da sutra zaigraju meč Serije A.

Nije još potvrđeno koliko igrača je pozitivno na koronavirus na Olimpicu, ali vjeruje se da Rimljani imaju takve probleme da bi najradije otkazali meč s Torinom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim utakmice s Torinom, već sredinom naredne sedmice rimski klub igra meč Lige prvaka protiv Zenita.

Top Komentari

sslazio
Kasnite ko Bosna za Evropom. Ljudi u izolaciji od pocetka sedmice a od danas su poceli trenirat svi osim Alberta, Lazzarija i Escalantea koji su pozitivni na virus.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi