Lazio prodaje Milinković-Savića, a cijena koju traže oduševila PSG i Manchester United

Više ne košta 100 miliona eura

Lazio prodaje Milinković-Savića, a cijena koju traže oduševila PSG i Manchester United

E. Čaušević

Italijanski mediji pišu da će srbijanski fudbaler Sergej Milinković-Savić najvjerovatnije ovog ljeta napustiti Lazio.

Navodno, rimski klub je odlučio da ovog ljeta unovči Milinković-Savića koji se svakog prelaznog roka povezuje s evropskim velikanima. Lazio je u prethodnom periodu za njega tražio 100 miliona eura, ali je jasno da taj iznos sada neće moći dobiti.

Calciomercato piše da je predsjednik ovog kluba Claudio Lotito odredio novu cijenu za srbijanskog veznjaka, te da je spreman prodati Milinković-Savića ukoliko za njega dođe ponuda od 70 miliona eura.

SMS se u prošlosti najviše povezivao s PSG-om i Manchester Unitedom i čini se da će ove vijesti njh itekako obradovati. Ovaj 25-godišnjak je ove sezone za Lazio odigrao 35 mečeva i zabio je šest golova uz sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je odlučio prodati nekoliko igrača kako bi izbjegli finansijsku krizu, a čini se da je SMS prvi na toj listi. On je u Lazio stigao prije pet godina iz Genka za 18 miliona eura i pokazao se kao pun pogodak.

Top Komentari

BobPaisley
...realno,ne vrijedi ni 30.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi