Lazio prodao već 50 hiljada ulaznica za Empoli

Euforija u Rimu

Lazio prodao već 50 hiljada ulaznica za Empoli

Teme:

Lazio igra besprijekorno. Pobjede dolaze jedna za drugom, i čini se da su i najoptimističniji fanovi ovoga kluba pozitivno iznenađeni rezultatima koje Lazio postiže već neko vrijeme.

Nebeskoplavi dio Rima trese neviđena euforija, a najbolji dokaz tome je podatak da je dva dana prije utakmice sa Empolijem prodato već više od pedeset hiljada karata.

Lulićev gol protiv Napolija bacio je u delirijum sve pristalice ovog kluba, koji su ekspresno razgrabili karte za nedjeljni okršaj sa Empolijem.

Za one koji ne znaju, Lacijali su dugo bili u svađi sa predsjednikom Lotitom, ali su ove sezone odlučili pružiti bezrezervnu podršku svom klubu sa tribine.

Zajedništvo se još jednom pokazalo kao dobitna kombinacija, pa su pred starijim rimskim klubom izuzetno lijepa i obećavajuća vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.