Tri hiljade Lazijala napravilo paklen doček Luliću i društvu

Slavili plasman u finale

Tri hiljade Lazijala napravilo paklen doček Luliću i društvu

Fudbaleri Lazija su u srijedu navečer s minimalnih 1:0 slavili na gostovanju kod Napolija u okviru polufinala Kupa Italija.

Strijelac jedinog pogotka za Lazio u revanš susretu polufinala Kupa Italije bio je bh. reprezentativac Senad Lulić.

Upravo je Lulić bio ključna figura u posljednjoj titulu Kupa Italije koju su “nebesko-plavi” osvojili u sezoni 2012/2013. Te sezone je Lazio u finalu golom bh. reprezentativca s minimalnih 1:0 savladao ljutog gradskog rivala Romu.

Najvatrenijim navijačima starijeg rimskog kluba nije bilo mrsko čekati dolazak svojih ljubimaca u italijanskuprijestolnicu. Čak 3000 fanova Lazija je u trening kampu svog kluba priredilo sjajan doček finalistima Kupa Italije, naravno Lulić je jedan od heroja plasmana u finale najmasovnijeg takmičenja u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.