13

Komentari (13)

Ama Dzeki svaka cast imao je dosta veliki uspjeha, ali on ne igra vise onako kao sto je igrao, bolje da napusti sada fudbal nego da pocnu da mu zvizde na terenu, Dzeki je 34 godine, mnogo poznatih fudbalera napustilo je fudbal u njegovim godinama, a vi udarajte meni minusu koliko god hocete, ja sam samo objektivan i posmatram sitaciju realno.
Alaga
Da i ne:) dzeko još uvijek daje golove , zna primiti loptu , zna sadrzati loptu . Ima sve i dobar je. Malo star ali dok nesto moze uraditi na terenu nek igra. I ja ako bi voljeo nogomet ja bih igrao do 40godima:)
Penderinos
Joj kad se sad ona treba skine gola hocu nasafunjati macora xd
Sanagoal
Roma je solidna ali nažalost nisu ni blizu Intera, Milana ili Juve iako su ove sezone napravili dobre rezultate. Dzeko je trebao otići ali nažalost nije uspjeo.
vedin
Stvarno je smiješno da o Džeki u toku utakmice, koju su glat izgubili, izbacite pet članak, a o Prevljaku koji je ubio Anderlecht niste u stanju ni slova napisati.
BaboBih
Dok se Roma pati, Prevljak ruši sve redom.. 2 gola i danas
hame
Vrijeme je Dzeki da okaci kopacke o klin i kaze zbogom fudbalu, zbogom Roma, zbogom reprezentacija BiH.
BaboBih
Hehe godinama ti vec pises Dzeko ovako dzeko onako.. sve negativa.. a Dzeko godinu za godinom obara rekorde :)
@BaboBih, Garant da radis za sportsportba, Dzeki je bolje da pust priliku mladjima to mislim na reprezentaciju BiH, vrijema mladji igraca dolazi a Dzekino je vrijeme proslo. Neki su igraci vec napustili BH reprezentaciju, pa je vrijeme i da Dzeko napusti.
Alaga
Ja to drugacije vidim. Dzeko ima izkustva zna kad treba ici na loptu i kad netreba. Svaka lopta na njega je bila preduga. A i lazio svaka čast, protiv rome uvijek igraju naporno i sa voljom.
BaboBih
Ma sta ti znas sta je bolje Dzeki
sukisss
Ova Roma nemoze pobijedit ni jedan ozbiljan klub, a Dzeku nazalost stigle godine...slabo skroz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.