Prvaku svijeta je sa 28 došao kraj! Podigao je glas na koga nije smio, odmah mu je stigla presuda

Došlo je do žestoke svađe

Prvaku svijeta je sa 28 došao kraj! Podigao je glas na koga nije smio, odmah mu je stigla presuda

Admin Čaušević

Sa 28 godina oko vrata nosi titulu prvaka svijeta, a iznad karijere mu visi mnogo upitnika jer ga ne želi niti jedan kluba. Sada se praktično nalazi ni na nebu ni zemlji, pogotovo nakon skandala kojeg je napravio u ponedjeljak.

Postoje treneri koji ne tolerišu bilo kakve ispade svojih igrača i odmah iz surovo kažnjavaju. Upravo to se desilo u ponedjeljak nakon treninga Juventusa.

Leo Paredes ove sezone igra daleko ispod očekivanja, svaki put kada bi dobio priliku u dresu Juventusa, zakazao bi i ne bi donio prevagu kakva se od njega očekuje. 

Čak je i zaboravio kada je posljednji put bio starter zbog čega se u ponedjeljak obrušio na trenera Masimilliana Allegrija nezadovoljan svojim statusom u ekipi.

Paredes je iskusnom stručnjaku prigovorio da zaslužuje više vremena za igru pogotovo što je u glavnim mečevima imao oskudnu minutažu.

Argentincu je zasmetalo što ga je sada po hijerarhiji iza anonimnog 21-godišnjaka Enze Barrenechea koji inače nastupa za drugi tim Stare dame.

Oglasi

Taj ispad je 28-godišnjem veznjaku i presudio te ga više nećemo gledati u dresu Juventusa. Allegrijava kazna nije mogla biti surovija.

Sada će se Paredese vratiti u PSG, ali problem mu predstavlja činjenica i da ga u pariškom klubu ne žele pa se u najboljim godinama nalazi u ogromnom problemu.

Iako je prije nekoliko mjeseci postao prvak svijeta, njegova karijera već sada ide silaznom putanjom i to baš kada je trebao da daje najviše od sebe. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paredese je u Evropu stigao još kao 20-godišnjak kada je potpisao za Romu. Uslijedila su dva velika transfera. Prvo u Zenit(25 miliona), a zatim u PSG(40 miliona). Ugovor s Parižanima mu traje do 2024. godine.

Ove sezone je za Juventus skupio 18 nastupa u svim takmčenjima, a posljednji put stareter u Seriji A je bio još u septembru što dovoljno govori o Allegrijevom mišljenju o njegovim igračkim kvalitetima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi