Supruga slučajno podijelila sliku zvijezde u dresu slavnog kluba i potvrdila veliki zimski transfer

Belgijac definitivno Arsenalov

Supruga slučajno podijelila sliku zvijezde u dresu slavnog kluba i potvrdila veliki zimski transfer

Edmir Škorić

Belgijski reprezentativac Leandro Trossat novi je igrač Arsena i čeka se samo zvanična potvrda transfera iz Brightona.

Čini se da je supruga Trossarda Laura Hilven ispred svih stručnjaka za transfere jer je nedavno objavila na svojim društvenim mrežama zanimljivu objavu o talentovanom krilnom igraču koji je bio izbačen s treninga Brightona nedavno od strane menadžera De Zerbija jer je uveliko razmišljao o transferu.

Bio je na meti Tottenhama, na kraju je Arsenal dogovorio transfer vrijedan 27 miliona funti, a već danas (petak) za očekivati je da se posao i ozvaniči.

Belgijac tek treba obući dres Arsenala, ali to nije spriječilo njegovu suprugu da preduhitri sebe impresivnim photoshop vještinama.

Laura je na svojim Instagram pričama podijelila fotografiju Trossarda u dresu Arsenala uz natpis: “To je moj čovjek".

Oglasi

Laura je postavila za privatno svoje objave na Instagramu, iako su njenu objavu brzo uhvatili nogometni navijači s okom sokolovim i odmah je podijelili na Twitteru.

Dok je prelazak u Arsenal svakako unapređenje, priča o tome kako je Trossard pao u Brightonu prilično je tragična. Unatoč impresivnih sedam golova u Premier ligi već ove sezone, 28-godišnjak je imao već spomenuti sukob s trenerom Brightona Robertom De Zerbijem i na kraju se odlučio za odlazak.

Mogao bi svakako da bude važan dodatak u timu Mikela Artete koji je trenutno lider u Premier ligi i 30 godina nije bio tako blizu osvajanja titule.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, 13 od 25 golova Leandra Trossarda u Premier ligi postignuto je protiv tradicionalne "velike šestorke", a samo su Mo Salah (23) i Harry Kane (14) postigli više golova protiv takvih protivnika od početka sezone 2019/20.

Arsenal ima izuzetno jak ofanzivan dio, vrhunska krila, a dolaskom Trossarda taj kvalitet će se samo povećati i time će se i šanse Topniak da budu prvaci barem udvostručiti, iako Manchester City nije daleko i osam bodova razlike nije nikako nedostižno jer ima još mnogo da se igra do kraja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti