4

Komentari (4)

nono
Kako su do sada dovodili pametno nadam se da če i od sutra ! Klupu ozbiljno pojačat sa mladim talentima- kojima su več na tragu i obnovit Donarumu i Calhanoglua ! Ipak igraju na tri fronta pa su umor i povrede neminovne !
Mele
Strucnjaci kazu, ne moze titula u Milan ove godine. Inter i Milan su za sada pravi kandidati za osvajanje ove sezone. Juventus ako ne pobijedi Napoli u ovoj zaostaloj utakmici, teorije vise nema za titulu. Roma zaostaje kao i uvijek, nema taj mentalitet i stabilnost u vise utakmica , da bi se probili na vrh. Dzekson ih izvlaci, ali ne moze bas u svakoj utakmici.
nono
Leao pravi dragulj !! A Juventus hoče njega u zamjenu za Bernardeskija ! Pa nisu oni ni ludi koliko se prave !!
Salence
Leao je za dvije godine lijevo krilo svjetske klase,a Juventus ga gađa već duže od dvije godine.niti ok niti još par 20-ogodišnjaka Milana ne bi smjeli ni pod koju cjenu biti na prodaju,konačno se došlo do dobre osnove i kostura jako mlade ekipe.Donnaruma,Benacer,Theo,Leao....malo iskusniji Kessie,Hakan,Ante,Alesio....šalu na stranu,ali tu je zaista skoro čitav prvi tim dobar,ili vrlo dobar(u poređenju s rasturom prošle godine).Dobra hemija u ekipi,na treningu,na terenu,pod pritiskom dobro reaguju...mislim da će se sve otvorenije i ozbiljnije govoriti o AC Milanu kao mogućem prvaku Italije(a sanjali smo o plasmanu u LŠ...).Dugo je prvenstvo,najveći protivnik nam je kratka klupa,ove ostale smo već sve potukli od Marta naovamo.Juventus ima tri ekipe ,ne prvih 11.....mislim da im neće pomoći ove godine,ipak je idol Pirlo tek uplovio u trenerske vode.Bumo videli,kaj ne...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti