Leeds dogovorio još jedan transfer - njegov nadimak 'Usain Bolt' sve govori

Pojačanje iz Utrechta

Leeds dogovorio još jedan transfer - njegov nadimak 'Usain Bolt' sve govori

Edmir Škorić

Engleski premierligaš Leeds namjerava kupiti Gyrana Kerka iz Utrechta.

Leeds je navodno blizu da dovede krilnog nogometaša iz Nizozemske, objavili su britanski mediji.

Novi - stari član engleskog Premiershipa dobro je krenuo u sezonu, bez obzira na poraz od Liverpoola na Anfield u ludoj utakmici, ali je već u drugom kolu 'sredio' Fulham i od Leedsa možemo svašta očekivati.

Marcelo Bielsa je svjestan da su neophodna i pojačanja, pa je od uprave zatražio da mu dovede 24-godišnjeg ofanzivca koji je postigao 11 golova uz 12 asistencija prošle sezone i kojeg također prate klubovi Serije A Verona i Cagliari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utrecht želi oko 10 miliona funti za igrača i vjeruje se da je Kerk spreman da plati to obeštećenje za nogometaša koji je pod ugovorom s Utrechtom do 2023. godine i koji se smatra najbržim igračem u Erediviziji i ima nadimak "Usain Bolt".

Top Komentari

Realist
Ovom je Brkic obranio svaki udarac(osim jednog ali tu nije mog nista) tako da je čovjek ljut izasao s obe utakmice sa terena
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi