5

Komentari (5)

nakopitam
@FudbalskiZnalac Po cemu je najjaca liga? Jednom u 100 godina osvoje neki trofej. Samo jedan Real Marid je trofejniji nego svi njihovi klubovi zajedno!. Ovaj kloc u Italiji nebi za citavu sezonu zabio 2 gola jer se tamo igra takticki i igrac mora imati znanje, a ovaj to nema. Ima samo snagu i dobar je samo za ovu volovsku ligu. U Spaniji bi bio rezerva i u najslabijim klubovima. Smijesan igrac i liga.
FudbalskiZnalac
Po svemu najjača liga, to svi znaju. Pa 5 mjesta praznih pa ostale...
nakopitam
Nikakav igrac. Stavi ga u prosjecnu ekipu tipa united bez Ronalda, gdje ne igraju svi za njega i nece dati vise od 3 gola za sezonu. Ili ga baci u neku jacu ligu gdje se igra mozgom, tipa Italija ili Spanija, tamo bi izgubio mjesto u prvom timu kod svake ekipe jer nikada gola nebi zabio.
FudbalskiZnalac
Lik je zabio već 20 u najjačoj ligi, u italiji i španiji bi se popišao na sve ekipe. Imao bi već sad 50 golova
user1662850567
Nakopitam sine nisi dobar idi u krevet odmori malo imao si los dan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti