Leeds i El Loco priredili još jedan spektakl: Nevjerovatno je da City nije izgubio meč
Foto - EPA

Fantastičan meč

Leeds i El Loco priredili još jedan spektakl: Nevjerovatno je da City nije izgubio meč

M. Šljivak

Leeds United i Manchester City remizirali su (1:1) u utakmici 4. kola engleske Premier lige.

U zaista fantastičnoj utakmici koju su pružila ova dva tima na kraju pobjednika nije bilo i zaista je pravo čudo kako je ovaj meč završio sa samo dva pogotka.

City je dominirao u prvom poluvremenu. Zabili su gol preko Sterlinga u 17. minuti meča, a iako je bilo još šansi na odmor se otišlo vodstvom gostiju.

Ipak, Leeds je vidio da Građani imaju velikih problema u odbrani. Silno su krenuli u drugo poluvrijeme i pogotkom Rodriga u 59. minuti su došli do izjednačenja.

U nastavku je Ederson spašavao Manchester City. Iskupio se golman Cityja za grešku koju je napravio kod gola nestvarnim odbranama i na kraju je on najzaslužniji što njegov tim nije doživio težak poraz.

Ni El Loco Bielsa ne može biti zadovoljan napadačkom igrom svog tima jer su promašili ogroman broj šansi kojima su mogli osvojiti tri boda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 4. kolo:

Leeds - Manchester City 1:1

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Znaci Sljivak 100% nije gledao utakmicu ahahaha
3 2
felix__27
Sreca pa je war zakazao izgubio ni Leeds utakmnicu u kojoj je imao izglednije šanse... Bolji nije bio ali je imao izednije šanse... Penal nije sviran cist za City kad je rukom onaj odbranio... Cak ni war nije gledan... Kao neutralan navijac i kao ljubitelj ovakvi utakmnica dobra tekma MiaSanMia
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi