Leeds United ponudio Francescu Tottiju da se vrati iz penzije i zaigra za njih

Engleski klub iznenadio sve

Leeds United ponudio Francescu Tottiju da se vrati iz penzije i zaigra za njih

E. Čaušević

Leeds United potvrdio je prošle sedmice da žele dovesti iskusnog golmana Gianluigija Buffona kojem je istekao ugovor s PSG-om.

No, čini se da Buffon nije jedini veteran kojeg Leeds želi dovesti u svoje redove ovog ljeta. Naime, italijanski Goal objavio je danas da su čelnici engleskog kluba čak kontaktirali legendarnog Francesca Tottija.

Navodno, Leeds je ponudio Tottiju mogućnost da se vrati iz penzije i potpiše jednogodišnji ugovor s ovim klubom. Leeds želi povratak u Premiership i vjeruju da im u tome mogu pomoći Totti i Buffon.

Međutim, teško je očekivati da će Totti prihvatiti ovu ponudu jer je već dvije godine van takmičarskog ritma. No, ukoliko dobije ponudu za neku od direktorskih mjesta onda postoji mogućnost da razmisli o dolasku u Leeds.

Top Komentari

Romanus
Nista od toga
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi