Leganes navijačima daje besplatne godišnje ulaznice za iduću sezonu

U španjolskom klubu imaju sluha za najvjernije navijače

Leganes navijačima daje besplatne godišnje ulaznice za iduću sezonu

Teme:

Član Primere Leganes objavio je danas da će godišnje ulaznice svim vlasnicima besplatno produžitii za sljedeću sezonu.

Klub se na takav korak odlučio nakon što je objavljeno da će se prvenstvo, ako se nastavi početkom juna, igrati na praznim stadionima. Gledatelja, kako stoje stvari, neće biti ni početkom sljedeće sezone.

"Svjesni teške društvene i ekonomske situacije u kojima se naša zajednica našla želimo na ovaj način barem malo olakšati našim navijačima teške dane u kojima su se našli", stoji u službenom priopćenju kluba.

Svi navijači koji žele produžiti svoje pretplate moraju se klubu e-mailom javiti do 11. juna te će im nakon toga aktualne godišnje karte vrijediti i za sljedeću sezonu nevezano u kojem natjecanju klub bude igrao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Leganes je trenutačno u zoni ispadanja, udaljen tri boda od sigurne zone. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi