Legenda Arsenala razočarana poslovima Wengera

Uvreda je kupiti Ozila

Legenda Arsenala razočarana poslovima Wengera

...

Dugogodišnji igrač i legenda Arsenala, Tony Adams je kritikovao upravu kluba, kao i Wengera zbog transfer politike koja na Emiratesu vlada već nekoliko godina.

On je nezadovoljan zbog Wengerove nemogućnosti da nađe balans kada su u pitanju dovođenja igrača:

''Arsene nikada  nije mogao naći balans kada su u pitanju dovođenja igrača, Kada se Arsenal treba pojačati odbrambenim igračima, on dovodi ofanzivce, što je i danas slučaj, a on to radi i obrnuto.''

Adams je skrenuo pozornost na transfer koji je prema njegovom mišljenju bio nepotreban, i zbog kojeg je još uvijek ljut na upravu Topnika.

''Uvreda je dovesti Mesuta Ozila u Arsenal, kada na toj poziciji imare Jacka Wilsheara, jer to je 47 miliona eura bačenih u vazduh. Ja da sam na Jackovom mjestu, pokucao bih Wengeru na vrata i pitao ga zašto se razbacuje novcem kada ja mogu odraditi isti posao.'' zaključio je Adams.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tony Adams je boje Arsenala branio 19 godina, od 1983. do 2002, odigravši 504 utakmice, u kojima je postigao 32 gola. Po završetku igračke karijere, počeo je da se bavi trenerskim poslom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi