Legenda Liverpoola smatra da je Mohamed Salah jedini razlog zbog kojeg Redsi neće osvojiti naslov
Mohamed Salah sada već osam utakmica nije postigao gol

Ponovo kritike na račun Egipćanina

Legenda Liverpoola smatra da je Mohamed Salah jedini razlog zbog kojeg Redsi neće osvojiti naslov

S. Pašalić, foto: EPA

Mohamed Salah se nije upisao u listu strijelaca ni u utakmici protiv Tottenhama koju je Liverpool dobio sa 2:1.

Napadač Liverpoola je tako stigao do svoje osme utakmice u kojoj nije postigao gol, a to je i dalje ono što najviše zabrinjava navijače tima sa Anfielda.

Zabrinjava to i legendu Liverpoola Stevea Nicola koji smatra da će loša forma Mohameda Salaha koštati Liverpool osvajanja naslova prvaka Premier lige.

"Problem je nastao u njegovoj glavi. I ne bi trebao reći da je imao lošu sezonu jer nije imao lošu sezonu. Imao je loš drugi dio sezone.", rekao je Nicol.

"Kao što je bio dobar u prvom dijelu sezone, bio je jednako loš u drugom.", nastavio je Nicol.

Nicol također smatra da je loša forma Salaha ostavila Liverpool na samo dva igrač koji mogu postići gol, Sadia Manea i Roberta Firmina.

"Kad napravi prodor sada, prva stvar u tvojoj glavi je 'on neće postići gol'. Molio sam se da će dodati loptu Maneu, molio sam se. Zato što sam pomislio da ako ne doda loptu ona neće završiti u mreži"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trenutno imamo situaciju gdje u osnovi imate dva napadača, a to su Firmino i Mane, vi ste spali samo na dva igrača za koje mislite da će ubaciti loptu u mrežu"

"Pogledate u Manchester City, koji ima mnogo igrača koji mogu poslati loptu u mreže. To je razlika za mene, upravo zbog toga će City osvojiti naslov prvaka, a Liverpool neće.", zaključio je Nicol

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jasmin1989
Slazem se da Salah igra lose i da je postao toliko sebican i da lajik ko ne poznaje fudbal vidi da na silu sve radi samo da da gol. Rodjenom dijetu ja mislim da ne bi dodao. Al se ne slazem da nece osvojit.Man utd ce Liverpoolu donijet titulu ili ce igrag Veropaku ligu ako od City izgube. Ko pogleda raspored i tabelu znace sta pisem.
0 2
daca
Ja pratim svaku utakmnicu Premijer lige tako i Liverpol. Pratim fudbal 25godina aktivno i uvjek citam ove nebuloze.... Ako pogledamo igru Liverpola 70%napada ide preko Salaha i 50%je realizovano.To je extra pa covjek ne da go sta je problem cuvaju ga uvjek igraci to je prednost za ostale.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi