4

Komentari (4)

Mele
Liverpol ima Celzi kod kuce, ostale su utakmice lake, dok City ide unitedu , samo po jednu tezu utakmicu imaju, i ligu prvaka.City ima vise igraca i boljih na klupi, zato im dajem malu prednost.Sane, Bernardo, Jesus, Mahrez, uvijek je klupa jaka.
daca
Ja pratim svaku utakmnicu Premijer lige tako i Liverpol. Pratim fudbal 25godina aktivno i uvjek citam ove nebuloze.... Ako pogledamo igru Liverpola 70%napada ide preko Salaha i 50%je realizovano.To je extra pa covjek ne da go sta je problem cuvaju ga uvjek igraci to je prednost za ostale.
jasmin1989
Slazem se da Salah igra lose i da je postao toliko sebican i da lajik ko ne poznaje fudbal vidi da na silu sve radi samo da da gol. Rodjenom dijetu ja mislim da ne bi dodao. Al se ne slazem da nece osvojit.Man utd ce Liverpoolu donijet titulu ili ce igrag Veropaku ligu ako od City izgube. Ko pogleda raspored i tabelu znace sta pisem.
ArminA
Prije ce ManU ugasiti klub nego Liverpoolu da donesu titulu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.