Legenda 'oplela' po Mourinhu: Ponavlja kao papagaj, a United je užasan

Ni pobjeda ga nije smirila

Legenda 'oplela' po Mourinhu: Ponavlja kao papagaj, a United je užasan

Manchester United je sinoć na jedvite jade savladao Young Boys na Old Traffordu golom Fellainija u prvoj minuti sudijske nadoknade.

Iako bi, po svim fudbalskim pravilima i parametrima, United trebao glatko pobjeđivati ekipe slične Young Boysu, Crveni đavoli su se ponovo namučili i uz dosta sreće stigli do pobjede.

Jedan od onih koji konstantno negoduju je legendarni Paul Scholes, kojim se nimalo ne sviđa put kojim ide Manchester United.

"Iskreno, mislim da je United bio užasan. Posebno u drugom poluvremenu... I mislim da bi izgubili da su igrali barem protiv pristojnog tima, da ne kažem dobrog. Disali su na škrge, nedostajao je kvalitet na svakom dijelu terena", rekao je Scholes.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Posebno je zanimljiv bio komentar o Joseu Mourinhu, koji je nakon utakmice podsjetio da nijedan njegov tim nikada nije ispao u grupnoj fazi Lige prvaka u 14 sezona, te da je osvojio Ligu Evrope.

"Mourinho uvijek to govori, kako je uzeo titulu u Ligi Evrope... Ponavlja kao papagaj šta je osvojio, a svi to napamet znamo. Posljednji put kada sam ja provjeravao, fudbal je bio timski sport. Zašto uvijek mora da nas podsjeća šta je osvojio?", zapitao se Scholes.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti