Legendarna frizura: Igrač Barcelone se ošišao kao Ronaldo na Mundijalu 2002. godine

Njemu je baš dosadno u izolaciji

Legendarna frizura: Igrač Barcelone se ošišao kao Ronaldo na Mundijalu 2002. godine

E. Čaušević

Pandemija koronavirusa napravila je pravi haos u skoro cijeloj Evropi, a kućne izolacije na snazi su već skoro mjesec dana.

Sva sportska takmičenja su prekinuta prije mjesec dana i još uvijek nije poznato kada bi se sezona mogla nastaviti. Fudbaleri su dobili upute od kluba da idu u kućnu izolaciju, te da u svom domu treniraju koliko god su u mogućnosti.

U kućnoj izolaciji već skoro mjesec dana nalazi se i Martin Braithwaite koji je nedavno potpisao za Barcelonu. Danac je uspio odigrati tri utakmice za Katalonce prije prekida takmičenja.

Braithwaite je priznao da mu je izolacija već dosadila, te da jedva čeka da se stvari vrate u normalu. Koliko mu je dosadno najbolje je pokazao objavom na Instagramu.

Naime, igrač Barce odlučio je da se ošiša i to je uradio u stilu Ronalda koji je na Mundijalu 2002. godine imao legendarnu frizuru o kojoj se i danas priča.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

A new talent discovered today 💈

A post shared by Martin Braithwaite (@braithwaite_no1) on

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Pa i mene je bilo stid od onog na Ronaldovoj glavi sramota me bilo gledat
0 3
edo111
Glupisanje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi