Legendarni Alan Shearer ljut nakon odlaska Beniteza: Neko mora objasniti šta se dešava

Teška situacija u Newcastle Unitedu

Legendarni Alan Shearer ljut nakon odlaska Beniteza: Neko mora objasniti šta se dešava

S. Pašalić

Rafael Benitez je danas najavio da će napustiti Newcastle United.

Za nekoga poput klupske legende Alana Shearera koji je sve dao klubu, teško je shvatiti kako stvari idu nizbrdo.

Očito je da je klub upao u potpuni haos i da stvari ne idu prema boljem. Mnogo toga se govorilo o budućnosti Beniteza u klubu. Španac je činio čuda s ograničenim budžetom, ali je na kraju odlučio otići.

Shearer nije zadovoljan kako se stvari odvijaju u njegovom bivšem klubu, te je vlasnike optužio da su loše poredali prioritete.

"Trener svjetske klase može otići za sedmicu dana za ništa. Ali jedina stvar koju smo čuli iz kluba ovog ljeta je: 'Mi povećavamo cijene ulaznica za pet posto'"

"Zašto niko ne može izaći i reći kakva je situacija s Rafa Benitezom, kao i predloženim preuzimanjem, umjesto da samo kažu 'bez komentara'"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Gdje je poštovanje za hiljade i hiljade navijača? Za njih ne postoji niti jedna pomisao, iako su oni žila kucavica tog nogometnog kluba"

"Tamo su bili puno duže od Mikea Ashleyja i bit će tamo dugo nakon što on ode. Oni zaslužuju mnogo bolje jer su najbolji navijači u zemlji. Ništa me više ne iznenađuje u Newcastleu", rekao je Shearer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi