Legendarni Alessandro Del Piero završio u bolnici!

Juventus mu dao podršku

Legendarni Alessandro Del Piero završio u bolnici!

A. Čaušević

Najbolji strijelac u historiji Juventusa i jedan od najboljih italijanskih fudbalera ikada Alessandro Del Piero, jučer je zavšio u bolnici. 

Iako je zabrinuo svoje mnogobrojne fanove i ljubitelje fudbala na sreću Del Piero je brzo razuvjerio sve i poručio da se ne radi o nečemu što je previše opasno.

Popularni Il Pinturicchio je hospitaliziran zbog bolova u bubregu, a poslije je ustanovljeno da je u pitanju bubrežni kamenac.

"Još ne mogu da vjerujem da jedna tako mala stvar od 3 mm može toliko da boli", poručio je Del Piero koji već neko vrijeme živi u Los Angelesu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ubrzo je legendarnom fudbaleru stigla i podrška iz Juventusa, kluba kojeg poput pravog kapitena nije htio napustiti ni kada su Bianconeri završili u Seriji B.

"Najbolje želje za što brži oporavak", poručili su Del Pieru iz torinskog kluba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi