Legendarni Francuz poručio: "Griezmann se pati u Ateticu"

Očito bi mu više odgovara Barcelona

Legendarni Francuz poručio: "Griezmann se pati u Ateticu"

Edmir Škorić

Antoine Griezmann ne uživa u igri Atletica, tvrdi legendarni Francuz Lizarazu.

Atletico će i ove sezone očigedno ostati bez trofeja, iako u madridskom timu ima veliki broj sjajnih igrača koji zaslužuju da podignu trofej.

Prvo ime Jorgandžija je Antoine Griezmann, francuski napadač, ali čini se da on ne uživa pretjerano u crveno-bijelom dresu.

"On igra za Atletico Madrid, tim koji uopšte ne gaji napadački fudbal. Ljudi bi vidjeli potpuno drugačijeg Griezmanna u trenutnom timu Barcelone, njihov stil bi mu itekako prijao", tvrdi legendarni Lizarazu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na 39 mečeva ove sezone je Griezmann zabio 18 golova uz osam asistencija, a mogao bi se i ovog ljeta, kao i ranijih prelaznih rokova, ponovo povezivati s Barcelonom, koju je navodno jednom prilikom i odbio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi