Dašak NBA lige u Francuskoj: Pogba i Griezmann zlatnim Trikolorima kupili zanimljve poklone

Pokloni za saigrače

Dašak NBA lige u Francuskoj: Pogba i Griezmann zlatnim Trikolorima kupili zanimljve poklone

Paul Pogba je u jeku kritika zbog igara u dresu Manchester Uniteda, odigrao sjajno Svjetsko prvenstvo prošlog ljeta i pomogao svojoj Francuskoj da se popne na krov svijeta u Rusiji.

Danas Pogba igra sjajno i u dresu Manchester Uniteda, ali Mundijal u Rusiji i zlatnu medalju još dugo neće zaboraviti.

Tako se francuski veznjak odlučio na potez koji je sigurno oduševio njegove saigrače iz reprezentacije Francuske. Treba dodati i da mu je u realizaciji ideje pomogao Antoine Griezmann.

Naime, Pogba i Griezmann su dali izraditi šampionsko prstenje za zlatne trikolore. Tako je svaki od članova reprezentacije Francuske koja je došla do zlata u Rusiji dobio po prsten u stilu onog šampionskog NBA lige.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi