Legendarni Mijatović zamjerio Solariju dvije stvari: Zašto si to uradio?

Nije zadovoljan kako igra Real

Legendarni Mijatović zamjerio Solariju dvije stvari: Zašto si to uradio?

Legendarni crnogorski napadač Predrag Mijatović osuo je paljbu po treneru Real Madrida Santiagu Solariju i krilnom napadaču ove ekipe Garethu Baleu.

Kraljevi su sinoć još jednom iznervirali navijače obzirom da su u gostima protiv Villarreala odigrali samo 2:2, a Mijatović se pita zašto je Solari iz igre u drugom dijelu izvadio Modrića i Kroosa.

"Izvaditi Modrića iz igre je jednostavno bila pogrešna odluka. Ne razumijem ni zašto je izvadio Kroosa", poručio je Mijatović.

Nekadašnji napadač Reala se potom osvrnuo i na Garetha Balea za kojeg smatra da nema kvalitet biti lider ove ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Teško mi je gledati Real ove godine. Odigrali su dobro prvo poluvrijeme, svi smo očekivali da će utakmicu lako privesti kraju, a onda je uslijedio katastrofalni drugi dio. Volim Garetha Balea, ali on nema kvalitet da bi bio lider Reala, to je imao Cristiano", kaže Mijatović.

Podsjetimo, Crnogorac je kao igrač u Realu proveo tri godine, a kasnije je isto toliko godina bio sportski direktor kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi