Legendarni navijač Famosa u suzama: Ovaj dres će sa mnom u mezar!

Besim Kahvić nije krio oduševljenje

Legendarni navijač Famosa u suzama: Ovaj dres će sa mnom u mezar!

Samir Mlaćo

Danas se na turniru u Hrasnici igra završni dio, a od 15:30 na terenu su nogometaši Famosa i Željezničara. 

Uoči samog početka susreta za treće mjesto, mala svečanost. Naime, vjerni navijač Famosa Besim Kahvić uručio je dres kapitenu ovog kluba Senad Sarajkiću koji se danas oprašta, a i on je simbolično dobio dres voljenog kluba.

Nakon svečanosti na sredini terena, Kahvić nije skrivao emocije u razgovoru za SportSport.ba.

"Emocije su proradile. Nisam mogao da ne zaplačem. To je vrh od mog Famosa. Rekao sam kad sam primao dres da će ovaj dres sa mnom u mezar", ističe u suzama legenda Famosa.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Famos mi je cijeli život popunjavao praznine", jasan je bio Kahvić.

Top Komentari

bistrik87
ovoga vise postujem nego ijednog navijaca Manchestera, Barselone, Reala, naravno mislim na ove nase, navija za klub kojem nikad stadiona nije vidio, i ja volim West Ham, a da navijam ko za Sarajevo za njih nema sanse, voli i prati gradski klub, jebo tv navijanje
3 0
Medo-Brundo
Ali ovaj novinar prica kao da je iz Gornje Djuvalije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi