Legendarni Neville prozvao Kolašinca: "Gubi se..."
Nekada proslavljeni fudbaler Manchester Uniteda, a danas komentator Sky Sporta, imao je šta reći na račun forme Seada Kolašinca (Foto: EPA)

Bez dlake na jeziku

Legendarni Neville prozvao Kolašinca: "Gubi se..."

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda i sadašnji komentator, Gary Neville, komentarisao je nastup Seada Kolašinca u proteklom meču protiv Manchester Cityja.

Partije koje pruža reprezentativac BiH u posljednje vrijeme nisu baš najbolje, a kritike na račun njegove forme imao je i Gary Neville, koji kažu da se Kolašinac u određenim trenucima meča opasno gubio.

"Kolašinac treba pomoć", kazao je Neville komentirajući za Sky Sports, dodavši: "Problem je što on ne može da pomakne noge. Gubi se čim igrači Manchester Cityja promijene pravac."

Kolašinac se odmah po dolasku u Arsenal nametnuo Wengeru, postao miljenik navijača, ali ubrzo je izgubio povjerenje i sve su češće kritike na njegov račun. Nakon što je određeno vrijeme bio van svih planova menadžera Arsenala, priliku je ponovo dobio zahvaljujući povredi Monreala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Kolašinac je na Emirates stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Schalkeom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senko Samic
Kolasinac je vec odavno u losoj formi ali ovaj Nevill u posljednje vrijeme iz dana u dan govori gluposti..
36 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi