Legendarni Španac na treningu Tottenhama
Foto: Twitter/Tottenham

Raul Gonzalez Blanco u opremi Pijetlova

Legendarni Španac na treningu Tottenhama

Legendarni Raul se danas pojavio na treningu Tottenhama i izazvao dosta medijske pažnje.

Naravno, nije riječ o spektakularnom povratku fudbalu nekada sjajnog napadača koji je prije tri godine okačio kopačke o klin.

Raul je danas trenirao sa Tottenhamom, a u kampu Pijetlova je boravio u sklopu obuke s obzirom da se legendarni Španac školuje za profasionalnu trenersku licencu.

Podsjetimo, Raul je 16 godina nosio dres madridskog Reala (1994-2010), da bi nakon Kraljeva dvije godine proveo u Schalkeu. Potom se zaputio u Katar gdje je jedno vrijeme nastupao za Al Sadd, a karijeru je završio u ekipi New York Cosmosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi