Kane će zbog ovog promašaja žaliti na kraju sezone?

Propisno se obrukao

Kane će zbog ovog promašaja žaliti na kraju sezone?

Endin Čaušević

Fudbaleri Tottenhama večeras su na domaćem terenu savladali Watford (2:0) u okviru 36. kola engleskog Premiershipa.

Londonski klub je bez većih problema stigao do nova tri boda i tako zadržao mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Tottenham je poveo golom Dele Allija, a konačnih 2:0 početkom drugog poluvremena postavio je Harry Kane.

Tako je Kane stigao do cifre od 27 postignutih golova u sezoni i sada ima četiri gola manje od Mohameda Salaha koji je prvi na listi strijelaca. Međutim, Kane će žaliti sigurno što nije još više smanjio prednost u odnosu na Egipćanina.

Napadač Tottenhama je u finišu utakmice imao nevjerovatnu priliku da zatrese mrežu gostiju. Lopta se odbila od stativu do Kanea koji je bio samo na metar od praznog gola, ali je na iznenađenje mnogih promašio loptu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi