Legende se više ne cijene u Romi: Florenzi završio na transfer listi

Ne tolerišu nikakve kritike

Legende se više ne cijene u Romi: Florenzi završio na transfer listi

Endin Čaušević

Navijači Rome pokazali su veliko nezadovoljstvo onim što rade čelnici kluba, odnosno kako se ponašaju prema legendama Vučice.

Sve je počelo prije dvije godine kada su gotovo natjerali Francesca Tottija da se penzioniše iako je on htio odigrati još jednu sezonu. Slična situacija desila se na kraju prošle sezone, a ovaj put u centru pažnje bio je Daniele De Rossi.

Iako je cijelu karijeru proveo u dresu Rome na kraju mu klub nije ponudio nastavak saradnje iako je on pokazao veliku želju za tim. Ponudili su mu direktorsko mjesto u klubu, ali je De Rossi to odbio i poručio da još uvijek želi igrati.

Nakon De Rossija na red je došao Alessandro Florenzi koji je također dijete Rome. Florenzi je dobio kapitensku traku nakon što je De Rossi napustio klub, ali čini se da je neće dugo zadržati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Il Tempo je objavio jutros da bi i Florenzi mogao napustiti klub i da su ga navodno u Romi stavili na transfer listu. On je pokazao veliko nezadovoljstvo kako se klub ponio prema De Rossiju i očito da mu to ne žele oprostiti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
mali klub
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi