Legendi Barcelone nije jasno kako je Laporta za četiri mjeseca totalno promijenio mišljenje

Stoichkov "prozvao" predsjednika Barce

Legendi Barcelone nije jasno kako je Laporta za četiri mjeseca totalno promijenio mišljenje

Endin Čaušević

Barcelona večeras igra u Kijevu protiv Dynama meč grupne faze Lige prvaka.

Katalonci nemaju pravo na kiks ukoliko žele da igraju nokaut fazu ovog takmičenj, ali je jasno da im u Kijevu neće biti tako lako.

Barcelonu će i večeras s klupe voditi Sergi Barjuan koji je izabran za privremenog trenera nakon što je Ronald Koeman dobio otkaz.

No, u narednim danima bi Barca trebala da dobije novog trenera, a kako stvari stoje to će biti Xavi Hernandez. On će napustiti katarski Al Sadd i okušati se kao trener Barcelone što mu je bio glavni cilj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, čini se da nisu svi zadovoljni potezima koje povlači predsjednik Joan Laporta. Zbog toga se oglasio legendarni igrač ovog kluba Hristo Stoichkov koji je poručio da mu nije jasno kako Laporta tako brzo mijenja mišljenje.

"Prije četiri mjeseca, Joan Laporta je rekao da je Xavi 'zelen' te da još nije spreman za preuzimanje klupe Barcelone. Međutim, Laporta je za samo četiri mjeseca promijenio mišljenje te smatra da je Xavi najbolja moguća opcija za trenera Barce. Nije mi jasno kako se tako brzo predomislio", rekao je Stoichkov.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasminn
"zeleno" je njima pola ekipe takodjer. Njima i pase neko ko ce zrtvovati trenutni rezultat a da od mladih igraca za 2 godine napraviti zvijezdu. Svi se mi sjecamo kakav je igrac Xavi bio, samo Xavi je debitovo za Barcu 98/99, a rezultati dosli tek 2003. Tako da ne mozes ti ni od Pedrija ili Gavija ocekivsti ligu prvaka odmah evo sutra
5 0
emial766
U Barci misle svaki novi talenat je novi mega igracina. Put od super talenta do top igraca je dalek. Mogu navet puno primjera. Bude li jedan od ovih talenata postao top igrac vidjet cemo. Cuenca, Munir, Tello itd. Sve to bio hipe i poslje godinu nista. Barca ako dodje top 4 neka budu zadovoljni
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi