Messi s bivšim saigračem prekinuo svaki kontakt jer mu je ljetos zabio nož u leđa

To od njega nije očekivao

Messi s bivšim saigračem prekinuo svaki kontakt jer mu je ljetos zabio nož u leđa

Endin Čaušević

Barcelona ove sezone prolazi kroz velike probleme kako unutar kluba tako i što se tiče rezultata na terenu.

Katalonski klub odavno nije tako loše otvorio sezonu, a prošle sedmice otkaz je dobio i Ronald Koeman.

No, mnogi smatraju da je najveći problem za Barcelonu odlazak Lionela Messija koji nije mogao da produži ugovor s klubom i na kraju je odlučio da potpiše za PSG.

Messi je imao namjeru da ostane u Barceloni, ali zbog finansijskih problema to nije bilo moguće. U intervjuu za katalonski Sport priznao je da prati i dalje mečeve Barcelone, te da je u kontaktu s pojedinim igračima ovog kluba.

"U kontaktu sam s nekim igračima Barcelone. Često pričam s Aguerom koji nije bio moj saigrač u Barci, ali mi je veliki prijatelj i dosta često pričamo. Pored njega čujem se često s Jordijem Albom i Busquetsom", rekao je Messi.

Mnogi su vjerovali da će Messi navesti i Gerarda Piquea, ali se to nije desilo. Zbog toga je katalonski Sport jutros objavio da Messi i Pique nisu u dobrim odnosima jer je Argentinac razočaran u ono što je njegov bivši saigrač uradio.

Sport tvrdi da je Pique otišao ljetos do Joana Laporte i rekao mu da Messijev odlazan neće imati veliki značaj za igru Barcelone, te da Argentinac nije osoba bez koje se neće moći nastaviti dalje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju je do Messija došlo ono što je Pique navodno rekao Laporti, te Sport navodi da je on nakon toga prekinuo sve kontakte koje je imao s Piqueom jer smatra da mu je zabio nož u leđa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pique je biznismen, on ce biti predsjednik kluba za 5 ili 6 godina.. Mozda prvo neki sportski direktor. Ako se njih dvojica posvadjaju, za jednog u upravi kluba mjesta nece biti sigurno.
12 1
Tz_Niko75
Pique je vec sad Direktor, a uz to je vrlo skolovan i rodjen u Barceloni. Realno je Pique.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi