Messi otkrio s kojim igračima Barcelone je ostao u kontaktu nakon odlaska u PSG

Nema ih baš puno

Messi otkrio s kojim igračima Barcelone je ostao u kontaktu nakon odlaska u PSG

E. Čaušević

Lionel Messi je dao intervju za katalonski Sport u kojem je priznao da bi se volio jednog dana vratiti u Barcelonu.

Argentinac je otkrio da je ljetos htio da ostane u klubu i odlučio je da potpiše novi ugovor, te ne krije da je bio u šoku kada mu je Joan Laporta rekao da će to biti nemoguće zbog finansijskih problema.

Messi je zbog toga otišao u PSG-a, ali jasno je koliko je i dalje vezan za Barcelonu. Priznao je da bi se jednog dana volio vratiti na mjesto sportskog direktora ukoliko to bude moguće.

Također, jasno je dao do znanja da mu niko nikada nije nudio da za Barcelonu igra besplatno, te da su ga povrijedili neki od komentara Laporte.

Pored svega toga Messi je priznao da je i dalje u kontaktu s nekim od igrača Barcelone i otkrio je s kim se najčešće čuje otkako je otišao u PSG.

"U kontaktu sam s nekim igračima Barcelone. Često pričam s Aguerom koji nije bio moj saigrač u Barci, ali mi je veliki prijatelj i dosta često pričamo. Pored njega čujem se često s Jordijem Albom i Busquetsom", rekao je Messi.

Messi je kandidat i ove godine za osvajanje Zlatne lopte, ali kaže da ne vjeruje da će se to desiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da budem iskren ne razmišljam o Zlatnoj lopti i ne vjerujem da ću je osvojiti. Moja najveća nagrada je titula s reprezetacijom za koju sam se toliko borio i konačno sam taj cilj ostvario. Osvajanje sedme Zlatne lopte bilo bi zaista fantastično, ali ako se to ne desi zaista nije problem", dodao je Argentinac.

Messiju ne ide baš najbolje u PSG-u jer još uvijek nije zabio pogodak u Ligue 1, dok je u Ligi prvaka za francuski klub zabio tri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Vrlo bitna informacija!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti