Legendi Tottenhama je do zezancije zbog transfer politike Spursa

"Znam, zabrane nije ni bilo..."

Legendi Tottenhama je do zezancije zbog transfer politike Spursa

Vlasnici i čelici Tottenhama kao da imaju zmiju u džepu. Navijači ne pamte kada je njihov tim dobio veliko pojačanje, ali trener Pochettino zbog toga ne brine.

Uvjeren je Pochettino da njegova ekipa ima dovoljno kvaliteta, međutim, sve je više onih koji smatraju da je Tottenhamu potrebno poneko pojačanje kako bi ekipa dostigla najviši nivo.

Jedan od onih koji nisu pobornici Tottenhamove neaktivne transfer politike je i Gary Lineker, legendarni napadač ove ekipe, ali i Barcelone i Leicester Cityja.

"Chelseaju je izrečena kazna zabrane transfera za dva prelazna roka zbog kršenja pravila o transferima maloljetnika. Spursi su upravo odradili svoju kaznu od dva prelazna roka bez transfera i sve je u redu... Znam, nije bilo zabrane", napisao je na svom Twitteru, u svom stilu, Lineker.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lineker nije dugo nosio dres Tottenhama, ali je u nešto više od 100 utakmica postigao blizu 70 golova i osvojio srca navijača ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi