Fantastične vijesti za navijače Tottenhama

Kane se vraća već protiv Burnleyja?

Fantastične vijesti za navijače Tottenhama

Navijači Tottenhama konačno su dočekali i malo lijepih vijesti.

Pijetlovi su od nove godine imali velikih problema sa povredama, pa su u posljednje vrijeme igrali bez dva ponajbolja fudbalera Harryja Kanea i Dele Allija.

Iako se predviđalo da Kanea neće biti barem do početka marta, čini se ipak da će on na teren nešto ranije. ESPN je prenosio informaciju da je Kane jučer po prvi put nakon povrede zgloba normalno trenirao sa ostatkom tima i da bi već za vikend mogao na teren.

Tottenham u subotu gostuje kod Burnleyja u okviru Premiershipa, a engleski mediji predviđaju da Kanea vjerovatno neće biti u prvoj postavi već će susret početi sa klupe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od prve minute bi trebao krenuti Heung-Min Son koji je u fantastičnoj formi, ali je i sama činjenica da će Kane biti na klupi vrlo pozitivna za navijače Tottenhama.

Inače, Pijetlovi su još uvijek u trci za titulu jer su trenutno na trećoj poziciji sa 60 osvojenih bodova, odnosno pet manje od Manchester Cityja i Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti