Navijači Legije još jednom oduševili koreografijom

Navijači Legije još jednom oduševili koreografijom

E. Škorić

Navjači poljske Legije poznati su po spektakularnim koreografijama, a na visini zadatka bili su i sinoć.

Legia je u četvrtak u meču Evropske lige ugostila Leicester, a njeni naviači su spremili jednu nevjerovatnu koreografiju.

"Kleknite pred Njegovo Veličanstvo", glasila je poruka ispod koreografije poljskog boksera Andrzeja Golote, koji se tokom karijere borio za sve velike titule, ali nikada nije bio prvak.

Golota, koji je bio član bokerskog kluba Legije od 1981. do 1990. godine jučer je bio na stadionu i iz VIP lože pratio duel sa Englezima.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sama utakmica završena je 1:0 pobjedom domaćina, ali opet su navijači Legije učinili da se najviše piše o njima i njihovim posebnim navijačkim potezima.

Top Komentari

opasni_medo
Baš kao što je Golota kleknuo pred Njegovim Veličanstvom Lennoxom Lewisom. U prvoj rundi.
5 0
duplakruna1
Halo, seljacici "novinarcici" - ovo je koreografija za postovanje a ne seljacka bakljadica koja vas je odusevila u kokosinjcu grbavice i nekakav tekstic na kosevu. ne cudi od koga je !!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi