Uvjerljiv trijumf Plavaca

Moćni Chelsea pregazio Leicester

13

Komentari (13)

penicilin.za.glupane
Titula je naša!!! Idemo Plavci, bravo dr Thomas. Neko dobija Leicester u gostima a nekoga puni Watford i Brighton, neki moraju plakat da bi sudija svirao im penal da bi se izvukli od poraza i na to su pacijenti poput ovog pobačaja Kenija ponosni hahahahaha
Karameho
Sto se Manchesterovci pale od muke zbog Cehlsea ???.. Bivsi klub, bivsi navijaci.. Nema vise titula, nema slavlja.. vremena se mijenjaju.
penicilin.za.glupane
@Karameho Neka ovog Kennija ovde. Da ga nema ne bi se imali s kim sprdat.. :D
Karameho
Neka, neka.. Primjer da nije bolest sve što boli ?
King_Kenny
...Chelsea je klub bez historije i tradicije...tek su se prije nekoliko godina izjednacili po broju titula sa jednim Sunderlandom...da nije Abramovich sprcao milijarde u te plasticare jos uvijek bi bili na onoj jednoj osvojenoj tituli od prije 70 godina...najplasticniji klub u Europi,a navijaci im se rugaju Cityju.
capslockenter
penicilin.za.glupane
@King_Kenny Promijeni dilera i iglu. Ti si jedini ovde za ruganja, zar ne vidiš da se svi ama baš svi ovde sprdaju sa tobom? Plači plači manje ćeš da piškiš hahahahahaha
penicilin.za.glupane
@capslockenter Ovog lika pod nickom Kenny čak i rođeni otac sprda što ga je napravio. Kaže bolje da ga je bacio na šljivić.
NESCAFE_
Definitivno najjača ekipa u EPL, kakva igra, 3-0 ali poništena tri gola (zasluženo) Chelsea osvaja EPL ove sezone!
King_Kenny
@NESCAFE_ ...HAHAHHAHAH,al su se navijaci plasticara nalozili...ima jos 26 kola da se odigra,sta vam je...protiv Liverpoola i Cityja su pokazali kakva su truba protiv jacih protivnika.
Squadron
@King_Kenny sta ti je prcoje, sta odgovaras na svaki komentar o Chelsea-u, idi prati Liverpool
penicilin.za.glupane
@Squadron Ma jadan mu život, prazan. Kompleksi i nemoć ga ubi. A i nedostatak tražene droge pa krizira.
Squadron
@penicilin.za.glupane daj mu jednu dozu tog penicilina, doduse retard je ali mozda mu pomogne nikad se ne zna ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.