Chelsea potpuno nemoćan, Lampardu se uveliko trese stolica, Leicester novi lider

Plavci poraženi

Chelsea potpuno nemoćan, Lampardu se uveliko trese stolica, Leicester novi lider

E. Škorić

Chelsea je u meču 18. kola engleske Premier lige večeras poražen na King Poweru od Leicestera s 2:0.

Unatoč silnom novcu koji je uložen, tim Franka Lamparda igra očajno, a večeras je upisao i šesti poraz, te je sa 29 bodova daleko i od pozicija koje vode u Ligu prvaka, a da ne govorimo o borbi za titulu.

Plavci se muče, a na King Poweru su bili nevidljivi. Leicster ih je u potpunosti nadigrao i zasluženo stigao do pobjede kojom je preuzeo tron u Engleskoj, mada ima utakmicu više od Manchester Uniteda i dvije utakmice više od Cityja.

Samo šest minuta bilo je Lisicama dovoljno da stignu do vodstva, a pogodio je Ndidi na ubačaj Barnesa, da bi u 41. minuti Maddison postigao gol, ispostavit će se za konačnih 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea u nastavku skoro da nije ozbiljnije zaprijetio, Leicester je mirno priveo utakmicu kraju i proslavio novu bitnu pobjedu.

Lampard je nakon ovog meča dodatno pod pritiskom i sve su veće šanse da bi mogao dobiti otkaz, bez obzira što je jedna od najvećih legendi ovog tima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasi_It
Disu oni plasticni navijaci sto su se nasladjivali sa Man.Utd supci uscite se i onda se posakrijevajte u rupe
1 7
dadoredsi
Plastiku vratiti gdje im je mjesto.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi