Leicester demantovao Mahrezovo povlačenje

Očekivano

Leicester demantovao Mahrezovo povlačenje

Kao grom iz vedra neba jutros je odjeknula vijest da se Riyad Mahrez oprašta od fudbala.

Na zvaničnoj stranici alžirskog fudbalera osvanula je poruka koja je u startu djelovala sumnjivo, bez obzira što je njegov profil verifikovan.

"Nakon konsultacija s mnogo ljekara, odlučio sam se oprostiti od fudbala", dio je statusa koji je šokirao sve njegove pratioce, koji su ispisali hiljade komentara.

Međutim, ispostavilo se da to nisu Mahrezove riječi već da je njegov profil hakovan, što su poručili iz njegovog kluba Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Riyad Mahrez ima tek 27 godina i vjerovatno ni ne pomišlja o završetku karijere, posebno ne zbog povreda s kojim se nikada nije previše mučio, tako da će ovo ostati samo još jedna u nizu internetskih podvala u koje je Alžirac upleten, ni kriv ni dužan.

Podsjetimo, Mahrez je nedavno imao i problema sa osobom koja se predstavljala kao on i novinarima odavala "ekskluzive" o transferu u Barcelonu, zatim i Manchester City...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi