City ponovo kreće po Mahreza

Ne odustaju Građani

City ponovo kreće po Mahreza

Edmir Škorić

Alžirski reprezentativac Riyad Mahrez nastavio je karijeru u Leicesteru, iako je toliko silno želio u januaru promijeniti klub.

Mahrez je bio ključni igrač Leicestera u osvajanju titule prije dvije godine, ali u ovoj sezoni na King Poweru su ambicije znatno manje, a Mahrez kao da se zasitio i želi nove izazove.

Njega uporno želi Manchester City, koji je u januaru nudio pravo bogatstvo Leicesteru, ali bivši prvak odbio je da pusti svog krilnog nogometaša.

Međutim, na Etihadu su odlučili da na ljeto opet krenu po Mahreza i spremni su da plate preko 70 miliona funti za 27-godišnjaka, koji je u Leicester došao iz Le Havrea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mahrez je nedavno bio u štrajku i nije želio da igra na nekoliko mečeva u znak protesta, ali je ipak na kraju shvatio da od toga nema ništa, pa je vraćen u tim. Po svemu sudeći Leicester će na ljeto biti daleko spremniji da pregovara sa Cityjem i za vjerovati je da će Mahrez konačno promijeniti sredinu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi