Leicester ga mogao obogatiti, ali kladionica ga 'namamila'

Nevjerovatna priča sa Ostrva

Leicester ga mogao obogatiti, ali kladionica ga 'namamila'

Fudbaleri Leicester Cityja igraju nevjerovatnu sezonu u Premiershipu.

Oni se i nakon 29. kola nalaze na 1. mjestu tabele, a sve su prilike da bi mogli postati i prvaci.

Jedan njihov vjerni navijač Jon Prycke bio je toliko hrabar prije početka sezone, pa je uplatio čak 20 funti na to da će Leicester napraviti senzaciju i osvojiti titulu.

Kvota na to bila je čak 5.000 funti pa je mogući dobitak ovog 59-godišnjeg navijača trebao biti čak 100.000 funti. Ipak, on se na kraju odlučio prihvatiti ponudu kladionice za prijevremenu isplatu i uzeti 29.000 funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jednostavno smatram da će nas sreća uskoro iznevjeriti. Ova sezona je luda. Bio bih lud da ne uzmem novac i odem. 29.000 je velika svota novca i jednostavno to nisam mogao ignorisati", rekao je ovaj navijač za Daily Mail.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi